Test av padelväskor – vi listar de bästa padelbagarna

Är det dags för en snyggare och mer organiserad look till padelplanen? Då ska du passa på att byta ut, uppgradera eller kanske köpa din allra första padelväska.

Det viktigt att välja rätt utrustning när du spela padel. I samband med inköp av utrustning är det smart att samtidigt investera i en lämplig padelväska. Vilken modell som är bäst för dig beror på många olika faktorer och givetvis dina personliga preferenser. Vi rekommenderar att du startar med att skaffa dig en överblick över utbudet som finns på marknaden.

Du har väl inte missat vårt stora test av årets padelrack?

Många olika modeller av padelväskor

Numera kan du hitta padelväskor till dina padelracketar eller ryggsäckar till padel. Det finns också en stor mängd olika modeller med olika funktioner, fack, mönster och färger. De flesta padelbags har förvaring för mer än ett padelracket, så att du även kan förvara har även både skor, kläder och tillbehör.

Det finns också ett flertal väskor som kan användas till annat än just padelsporten. Om du tänker använda väskan till fler aktiviteter är det klokt att välja en allround-väska. Men om du endast behöver bra padelväska med plats för all din utrustning finns det många väskor vars design liknar ett padelrack. Denna typ av väska är bra om du har flera väskor att hålla koll på när du är på resande fot.

Att tänka på inför valet av padelbag

För att göra ett så bra köp som möjligt har vi samlat våra bästa tips på vad du bör ha i åtanke:

 • Var noga med att välja rätt storlek på väskan. Tänk på att större väskor ofta är svårare och mer otympligt att bära med sig. Små väskor rymmer dock inte lika mycket utrustning och tillbehör men är betydligt lättare att bära. Köp en lagom stor väska som rymmer allt du behöver.
 • Vilken design och färg önskar du? Att välja padelväska är en smaksak, och vissa personer föredrar kanske en enkelfärgad väska i stor storlek medan vill ha en mindre och med snyggare design.
 • Priset är en viktig faktor. Bestäm dig för hur mycket du kan tänka dig att betala för en padelväska så kommer också utbudet att minska lite grann, vilket i sluänden gör valet lättare.

Jämförelser av padelväskor

Vi har noga jämfört och testat de bästa väskorna till dina padelracketar av olika skäl. För det första är en padelväska av stor betydelse för att kunna spela padel. Det är inte bara tillbehöret där du bevarar din padelracket utan det skyddar också dina rackets dem från stötar vid transport. Det är viktigt att investera i en bra padelväska som skyddar det dyrbaraste du har, nämligen ditt racket. En bra padelväska skyddar ditt padelracket från väder, fukt eller extrema temperaturer och förlänger därmed hållbarheten.

En padelspelares väska säger mycket om dennes spelstil och personlighet. Även en padpelväska kan ibland skilja en ganska defensiv spelare från en mer offensiv spelare.

 

TESTVINNARE I PREMIUMKLASSEN: HEAD ALPHA MONSTERCOMBI

Head Alpha Monstercombi

HEAD Alpha Padelväska Monstercombi är för dig som värdesätter estetisk och bekväm design. Modellen har flera stora fack för förvaring av skor och ett mittfack med dragkedja för dina padelracket. Väskan har även två större sidfickor, där den ena är termisk vilket skyddar dina padelracket från extrema temperaturer.

Med HEAD Alpha Padelväska Monstercombi får du en smidig förvaring och ett plus är även att du kan bära den bekvämt som en ryggsäck om du föredrar detta. Väskans material ger även en elegantare och lyxigare känsla i jämförelse med många andra padelväskor.

Fördelar

 • Smidig och bekväm
 • Flera stora fack
 • Kan bäras som ryggsäck

Information

 • Volym: 44 L
 • Mått: 56x29x38 cm

SE PRIS OCH YTTERLIGARE INFORMATION

i samarbete med PriceRunner

 

 

TESTVINNARE I MELLANKLASSEN: BULLPADEL MID CAPACITY 

Bullpadel Mid Capacity är en praktisk och sportig padelväska där du garanterat får plats med din padelutrustning. Väskans material består av ett mycket slitstarkt nylonmaterial och utöver detta så har två av facken termofodring så att dina rackets skyddas från slag och kraftiga temperaturskillnader. Padelväskan har även ett separat skofack, vilket är praktiskt och gör att du håller ordning i väskan. Tack vare axelremmarna och de vadderade ytorna kan du även bära den som ryggsäck på ett bekvämt sätt.

Fördelar

 • Slitstartkt nylonmaterial
 • Separat skofack
 • Funkar lika bra att hänga på ryggen som på axeln

Information

 • Rymmer: 32 liter
 • Storlek: 58 cm längd x 30 cm bredd x 30 cm höjd.

SE PRIS OCH YTTERLIGARE INFORMATION

i samarbete med PriceRunner

 

TESTVINNARE I BUDGETKLASSEN: WILSON RAK PAK

BILD

Rak Pak från Wilson är en populär racketväska som uppskattas för dess perfekta storlek och form. Ytterfickorna har plats för hela sex racketar, och du har gott om extra utrymme för allt du kan tänkas behöva bära med dig. Väskan har traditionella handtag och axelremmar som gör att det extra bekvämt att bära väskan.

Fördelar

 • Ideal storlek
 • Plats för 6 padelrackets
 • Bekväm att bära
 • Prisvärd modell

SE PRIS OCH YTTERLIGARE INFORMATION HÄR

i samarbete med PriceRunner

 

TESTVINNARE RYGGSÄCK MODELL: Yonex Pro Backpack MEX

Yonex Pro Backpack MEX är en mycket snygg ryggsäck som är anpassad för padel och andra racketsporter. Vi gillar att den är både praktisk och funktionell och den ser till att dina rackets får det bästa skyddet möjligt. Ryggsäcken är idealisk för användning av annat än bara till racketsport vilket gör att det blir en god investering. Väskan har ett större fack din utrustning, ett separat skofack och ett mindre fack på väskans framsida. Givetvis har Yonex Pro Backpack MEX ergonomiska remmar för att ge god komfort och jämn viktbelastning när du bär väskan på ryggen.

Fördelar

 • Stort huvudfack för racketar
 • Sidoficka för skor
 • Ställbara och ergonomiska remmar

Information

 • Mått 33x 25,5x 50 CM
 • Material Polyester 81%, PU 19%

SE PRIS OCH YTTERLIGARE INFORMATION HÄR

 

Padelfokus
Padelfokushttps://padelfokus.se
Padelfokus.se ger dig de senaste nyheterna inom Padelvärlden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste nytt

Billiga padelrack för nybörjare 2021

Är du en av många som hoppat på trenden och vill börja spela padel? Frågan alla då behöver ställa sig är: Vilket padelracket ska...

Test av padelväskor – vi listar de bästa padelbagarna

Är det dags för en snyggare och mer organiserad look till padelplanen? Då ska du passa på att byta ut, uppgradera eller kanske köpa...

Test av padelskor – de tre bästa padelskorna 2020

Precis som med alla sporter så är rätt utrustning a och o när det kommer till padel. Du behöver ha bra skor för att...

Stort test av padelrackets 2021 – hitta ditt padelracket

När det kommer till padel så behöver spelare ha ett bra padelracket enligt deras skicklighet och prestandanivå för att spelet ska flyta...

Test av padelbollar – vi reder ut vilken boll du bör välja

Padelbollar skiljer sig en del från tennisbollar trots att de har samma form, storlek och färg. Beroende på vilket märke du använder så kommer...